Spot on Retail - Autotron Rosmalen, 15 t/m 17 september

Van 15 t/m 17 september zal Robotime Nederland aanwezig zijn op vakbeurs Spot on Retail, dé vakbeurs voor ondernemende retailers. Breng een bezoek aan onze stand en laat je verrassen door ons prachtige assortiment van houten 3D-puzzels en miniatuurhuisjes. Een nieuwe trend die niet mag ontbreken in jouw assortiment!

Vakbeurs Spot On Retail wordt georganiseerd voor retailers, inkopers en ondernemers met een winkel of shop.Exposeren op vakbeurs Spot On Retail draait om het ontmoeten van bestaande en nieuwe klanten, om (nieuwe) producten en collecties te laten zien, vakgenoten te spreken en natuurlijk ook om verkopen.

Bezoekers van Spot On Retail krijgen de ruimte om in een gemoedelijke, ongedwongen sfeer naar hartenlust inkopen te doen, trends te spotten, geïnspireerd te raken en te netwerken. Met een volle beursvloer met enthousiaste exposanten biedt de vakbeurs voldoende de mogelijkheden om producten en collecties te ontdekken die elkaar versterken en aanvullen. Waarbij de mix van het aanbod gericht is op synergie en het versterken het winkelconcept door uitbreiding of verdieping.

Meer informatie vind je op de website van Spot on Retail.