Onze formule voor de leukste kerst cadeautjes

Men neme een onsje sneeuw, met een mespuntje zoetigheid en een paar gram kerstmuziek. Meng dat met kerstversieringen, giet er een kilo gezelligheid overheen en maak het af in (traditionele) kerstkleuren. Met deze ingrediënten van kerst kunnen jouw kerst cadeautjes niet mislukken. Bij ons vind je sneeuw, zoetigheid, kerstmuziek, kerstversieringen, kerstkransen en bijvoorbeeld de rood-witte kerstkleuren. Natuurlijk hebben we ook bouwpakketten voor kerst die in andere kleuren zijn gehouden.

Gezellige kerst cadeautjes

Kerst is bij uitstek een vooral gezellige tijd. Gezelligheid staat bovenaan ieders verlanglijst en dat bieden wij met onze bouwpakketten. Zo hoeft een bouwpakket niet per se kerstig te zijn, om het toch gezellig te hebben! Gezelligheid is ook samen, met bijvoorbeeld de kinderen, een bouwpakket maken op kerstavond. Uiteraard hebben wij specifieke kerstbouwpakketten als Christmas Town, For My Dear en Snow House, maar ook van ROKR leuke kleine kerstcadeautjes die je in een paar uur af kunt hebben, zoals voertuigen, antieke wapens en dinosaurussen.

Kleine miniatuur kerstcadeautjes

Kerst gaat toch het meest om leuke cadeautjes voor kerst. Leef je in in een ander en verwen die persoon met hetgeen jij denkt dat hij of zij leuk vindt. Houdt die persoon van fröbelen en knutselen? Dan hebben we bijvoorbeeld kleine kerstcadeautjes in de vorm van miniatuurhuisjes of miniatuurwinkeltjes. We hebben zelfs miniatuurrestaurantjes. Misschien ben je zelf wel die persoon en geef je jezelf een gedetailleerd bouwpakket. Alles in zulk soort tafereeltjes maak je zelf met materialen uit het bouwpakket. Bordjes met eten, glazen met drankjes en rietjes, en zelfs taarten tover jij op tafel.

Unieke goedkope kerstcadeautjes

Mensen alleen al in Nederland geven zo'n zeshonderd miljoen euro uit aan leuke cadeautjes voor kerst! Jij hoeft helemaal niet zo'n astronomisch bedrag uit te geven. Wij hebben ook goedkope kerstcadeautjes. Je kunt ook twee maal lol hebben van hetzelfde bedrag. Koop het bouwpakket voor jezelf omdat je van knutselen houdt. Zet het in elkaar en geef het daarna cadeau als een leuk kerstcadeautje! Win-winsituatie!

Fijne kersttijd!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe (nooit meer dan eens per maand) sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!