Dé 7 beginnerstips voor een leuk cadeau jongen

We sommen de tips hier even op en lees erna onze suggesties voor een cadeau voor jongens!

  1. Kleine jongens zijn vlug verveeld. Zorg dat het cadeau snel klaar is of lang blijft boeien.
  2. Begin met een makkelijk cadeau voor jongens, zodat hun zelfvertrouwen stijgt.
  3. Geef een jongen een lekker stereotype jongens cadeau.
  4. Maar schroom niet om ook de zachte kanten in de jongen aan te spreken.
  5. Een jongen is gebiologeerd door alles wat hij kan laten bewegen.
  6. Jongens leren door experimenteren en ervaren met STEM-bouwpakketten.
  7. Geef een jongen geen priegelig werkje, daar hebben ze meestal het geduld niet voor.

Hier komen onze suggesties cadeau voor jongens bij deze tips

Jongens die snel verveeld zijn, zijn vaak heel slimme mannen. Geef ze bouwpakketten die in een paar uurtjes af zijn. Denk aan onze statische voertuigen. Voor jongens die niet zoveel zelfvertrouwen hebben, en dat zijn er heel veel (iets met een grote mond en een klein hartje), begin je het best met een makkelijk cadeau voor jongens, bijvoorbeeld een stoer beest uit onze dierenserie. Een typerend jongens cadeau is uiteraard een auto, vliegtuig of boot. Natuurlijk hebben we ook echt werkende (antieke) wapens. Heeft je (klein)zoon of neef een wat zachter karakter, dan zou een klok, reuzenrad, muziekspeeldoos of onze hangende miniaturen (binnenkort!) een tref kunnen zijn. Leuke cadeaus jongens zijn natuurlijk bewegende bouwpakketten en daar hebben we er enorm veel van. Van knikkerbanen tot locomotieven (zelfs in book nooks), van planetaria tot wereldbollen en van steampunk modellen tot vintage auto's.

Nog meer ideetjes voor jongenscadeaus

Geef een STEM-bouwpakket cadeau voor jongens die graag experimenteren. We hebben van allerlei mechanische bouwpakketten en zelfs soundcontrolled dinosaurussen! Hoewel het merendeel van de jongens het lastig vindt een echt pietepeuterig cadeau voor jongens in elkaar te zetten, hebben we voor die jongens die het wel leuk vinden, geweldige miniatuurwinkels en -huizen van bijvoorbeeld een muziekstudio, een groentewinkel en een bar.

Natuurlijk schiet je nu te binnen dat je ook meisjes kent die dit geweldig zullen vinden. Lees dan onze blog over tips voor tientallen leuke meisjescadeaus.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe (nooit meer dan eens per maand) sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!