Leer alles over supertrendy DIY cadeautjes

Do It Yourself, oftewel, doe-het-zelfcadeautjes. Dat kun je op twee manieren opvatten. Óf jij maakt het cadeautje zelf en schenkt het resultaat van zulke DIY kleine cadeautjes voor bijvoorbeeld een verjaardag. Óf je geeft DIY cadeautjes weg zodat de ontvanger het zelf kan maken. Waar ga jij voor? Welke van de twee mogelijkheden je ook kiest, wij hebben bouwpakketten als geweldige DIY kleine cadeautjes, waar alle benodigdheden bij inbegrepen zitten, vaak zelfs lijm, verf en gereedschap! Maar dan rijst weer de vraag wat is klein? Bedoel je een klein prijsje, een klein eindresultaat of een klein pakje? Alles kan bij ons!

Geweldige DIY kleine cadeautjes voor jou!

Wil je graag DIY cadeautjes geven voor een laag bedrag, dan kun je denken aan statische bouwpakketten. We hebben bijvoorbeeld van ROKR vintageauto's, boten en vliegtuigen. We hebben ook veel bouwpakketten die als eindresultaat niet volumeneus zijn. We hebben een hele serie Little & Warm space miniatuurhuisjes van Rolife die nét tien centimeter hoog is. Van ROKR hebben we veel dieren die zo ongeveer dezelfde afmeting hebben. Zoek je eerder DIY kleine cadeautjes die door de brievenbus passen? Ook dat hebben wij. Tientallen bouwpakketten zijn zó plat dat het wel een brief lijkt! Wist je trouwens dat je geen verzendkosten hoeft te betalen boven een bepaald bestelbedrag?

Hippe trend: DIY kerst cadeautjes

Viel jij ook van de ene in de andere verbazing toen je ontdekte dat volwassenen houten bouwpakketten maakten? Was dat niet iets sufs van vroeger? Nee, joh! Hip en trendy, maakt half Nederland DIY kleine cadeautjes om zelf te houden of om weg te geven. Vooral de DIY kerst cadeautjes zijn niet aan te slepen. Gezellig met de donkere dagen samen knutselen aan DIY kerstcadeautjes. We hebben DIY kleine cadeautjes met een kerstthema in ons assortiment, zelfs met kerstliedjes! Nog meer tips over kerstcadeaus lees je in deze blog!

Of je nu DIY kleine cadeautjes of DIY kerst cadeautjes zoekt, wij hebben ontzettend veel leuke bouwpakketjes, die jij binnen een paar dagen in huis kunt hebben. Lees ook onze blog over knutselcadeaus!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe (nooit meer dan eens per maand) sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!