KreaDoe - Jaarsbeurs Utrecht, 1 t/m 5 november

Heb jij zin om een dag vol inspiratie te beleven op het meest fantastische DIY-event van de Benelux? Noteer dan 1 t/m 5 november 2023 in je agenda, want KreaDoe staat op het programma en Robotime Nederland is daarbij!!!

Zoals altijd zal dit sprankelende evenement plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht en is dit 5 dagen lang dé plek waar iedereen die van handgemaakte creaties en doe-het-zelf-projecten houdt, samenkomt.

Al sinds 1989 is KreaDoe het grootste DIY-event van de Benelux. Dit betekent dat je hier een ongekende diversiteit aan deelnemers zult ontdekken die je de allernieuwste trends laten zien op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, zelfmaakmode, scrapbooking, upcycling, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken, en nog véél meer.

Of je nu een doorgewinterde DIY-liefhebber bent of gewoon geïnteresseerd bent in creatieve bezigheden, KreaDoe biedt voor ieder wat wils. Laat je onderdompelen in de levendige sfeer, ontmoet gelijkgestemde mensen en ontdek de meest vernieuwende trends binnen de DIY-community.

Markeer dus de datums 1 t/m 5 november 2023 in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent op KreaDoe!

Wil je meer informatie over KreaDoe? Neem dan eens een kijkje op de website van KreaDoe. Daar kun je alle informatie vinden over de tijden, tickets en welke stands er zullen staan.